تبلیغات
مرجع مقالات فارسی - معرفی و دانلود فایل کامل مراحل تهیه قند از چغندر قند

مرجع مقالات فارسی

مراحل تهیه قند از چغندر قند

  • مراحل تهیه قند از چغندر قند
    مراحل تهیه قند از چغندر قند دسته: صنایع غذایی
    بازدید: 1 بار
    فرمت فایل: doc
    حجم فایل: 25 کیلوبایت
    تعداد صفحات فایل: 24

    این تحقیق با فرمت ورد ، قابل ویرایش ، در 24 صفحه تهیه شده استمصرف آب در سیولها 8 برابر وزن چغندر قند است چغندرقند از طریق كانال به طرف حوض شستشو هدایت می شود دمال آب كانال در حدود 20سانتی گراد است چنانچه دمای آب كانال افزایش یابد

    قیمت فایل فقط 5,700 تومان

    خرید

    مراحل تهیه قند از چغندر قند

    مراحل حمل چغندر قند به كارخانه را می توان در نمودار زیر مشاهده كرد.

    دستگاه تخلیه

    خاك برگشتی به كامیون

    كامیون حامل خاك

    توزین

    خروج از كارخانه

    اولین مرحله كه در كارخانه بعد از حمل چغندر قند انجام می شود مرحله عیارسنجی می باشد كه این مرحله به سه روش انجام كه مختصراً به آن اشاره می كنیم . 

    1-نمونه برداری با دست :كه این روش دارای اشكال می باشد چون عیار از بالای كامیون برداشته می شود كه قسمت های پایین كامیون عیار آن سنجیده نمی شود.

    2-روش ریپرو : این روش نیز با ضربه زدن به چغندر باعث صدمه دیدن آن می شود

    3-بیلچه مكانیكی: این روش بهترین روش برای عیار سنجی است.

    بعد از مرحله عیار سنجی مرحله شستشو و تمیز كردن چغندر قند می باشد.

    معمولاً حوض شستشو چغندرقند به قسمت تقسیم می شود ولی به طراحی می توان كمتر یا بیشتر شود. طریقه تقسیم بندی خانه های حوض بدین صورت است كه برخی از طراحان دو خانه اول را به عنوان شن گیر و خانه سوم را به عنوان شستشو و خانه چهارم را شن گیر و خانه پنجم را به عنوان شستشو در نظر می گیرند. تفاوت خانه های شستشو و شن در آن است كه حجم خانه های شن گیر بیشتر است ولی در قسمت شستشو حجم خانه ها كمتر است.

    اگر خلال های تولیدی حاصله از آسیاب خیلی نازك باشد خرد می شود و تولید نرمه می نماید و اگر ضخیم باشد جلوی خروج شربت به خارج از خلال زیاد می شود. بنابراین یك قطر بهینه انخاب كرد تا مسیر جور كوتاه و مناسب باشد و همچنین در همه جهات مختلف یكسان باشد چون اگر یكنواخت نباشد در برخی از قسمتها سازگار مانده و در برخی قسمتها علاوه بر ساكارز مواد قندی هم استخراج می شود.

    عوامل موثر بر دیفوزین:

    1-دما

    دما موجب افزایش سرعت عمل اسمز می شود و هرچه این دما بیشتر شود عمل اسمز با سرعت بیشتری می شود و درصد تفاله قند كاهش می یابد.

    خواص دیگ حرارتی

    1-استریل كردن خلال: چون دمای خلال به طور ناگهانی و سریع افزایش می یابد بنابراین میكروارگانیسم ها در اثر شوك حرارتی از بین رفته و خلال استریل می گردد. 

    كشش دیفوزیون (سوتیراژ)

    درصد وزنی یا حجمی شربت خام نسبت به چغندر را كشش دیفوزیون می گوییم اگر به ازای صدتن چغندرقند 105 تن شربت خام داشته باشیم كشش وزنی 105% است .

    شربت گیری از چغندرهای فاسد:

    چنانچه چغندر فاسد شده باشد بسته به درجه فساد چغندر باید دمای دیفوزیون را كاهش داد و خلال را درشتر نماییم و زمان دیفوزیون را نیز كاهش دهیم تا شربت گیر نسبتاً مطلوبی انجام پذیرد.

    نوع فایل:word

    سایز:25.3 KB 

     تعداد صفحه:24

    قیمت فایل فقط 5,700 تومان

    خرید

    برچسب ها : مراحل تهیه قند از چغندر قند , دانلود مراحل تهیه قند از چغندر قند , مراحل تهیه قند از چغندر قند , قند , چغندر قند , روش ریپرو , بیلچه مكانیكی , دیفوزین , تحقیق , جزوه , مقاله , پایان نامه , پروژه , دانلود تحقیق , دانلود جزوه , دانلود مقاله , دانلود پایان نامه , دانلود پروژه

نظرات() 
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.
  • آخرین پستها

آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :